Behållarlista 2017

Rapporter om Hadi Sacko är på väg till oss på ett permanent kontrakt för 1,7m. Verkligen?

Det här är en 23 år gammal spelare som tycktes föreslå potential när han började med oss ​​men bleknade och gled till en punkt där han gav laget inget och aldrig tittat in på affärs slutet av säsongen. Alla berörda i klubben har tittat bra på honom och väljer fortfarande att köpa honom?

Den unga mannen har emellertid allt för att bevisa och han måste också hoppas att den som tar regimen som Head Coach väljer honom att spela och få det bästa ut av honom och få honom att göra en jämn skillnad på planen. Prestationsnivån för förra säsongen kommer helt enkelt inte vara tillräckligt bra, och det gör inte laget något bra.

Juryen är ute för mig (igen) om Sacko Jag är rädd. Beviset på pudding kommer att vara i äta och verkligen vill äta ödmjuk paj.

Den sista punkten i denna fråga är en underrättelse om den tillgängliga finansieringsnivån och ambitionen att göra förändringarna bättre i förra säsongen vad gäller lekspersonalen utan att återigen inleda en strävan efter drömmen

Efter att ha haft en smak av bättre fotboll och resultat förra säsongen, förväntar vi oss nu mer av samma, och till och med förbättring, under den kommande säsongen. Eftersom GM hoppade skepp, ska vi förbereda oss för att återvända till medelmått?

Problemet är att vi inte har någon aning om hur klubben ska fungera. Är Radrizzani följande på italienska sätt, som Cellino gjorde under sin första säsong? Ska vi ha en tränare och inte en chef igen? Beslutar fotbollsdirektören vilka spelare vi undertecknar? Om så är fallet kanske Pep Clotet (med Beattie) skulle vara ett bra val för Head Coach och skulle vara lite kontinuitet i klubben.

Vi har nu skrivit Sacko utan en tränare på plats så får vi se mer signeringar bestämda av vem som helst?

I det här ögonblicket känns det som om Cellino tog över ingen aning om vad som händer i bakgrunden, vem vi kommer att underteckna (okända utländska spelare?) Eller vem ska coacha dem!

Jag tror inte att någon förväntade sig, eller var beredd på, Monk-resigning och den okända mängd kontinuitet som denna klubb önskar verkar fortfarande långt borta.

Jag kan ärligt inte bry sig om vad Monk gör från och med dagen bestämde han sig för att hans framtid låg på andra ställen. Om Beattie lämnar skam men så är det. Jag har redan erkänt vad de uppnådde förra säsongen och uttryckte mitt tack.

Gör mig undrar hur, bortsett från de pengar de kan tjäna eller måste spendera åtminstone initialt, visar Boro en bättre utsikter för dem än Leeds. Det är inte som om de har en vinnande rekord är det? Kan vara fläktbasen, kan vara klubbhistoriken, kan vara traditionen, kan vara den potentiella blah, blah, blah. Så vad är det? En gångsten? Gör mig en tjänst!

Hur som helst är detta hela historien. Jag håller med om den nuvarande situationen är mycket oroande men då när du är Leeds fan kommer den med territoriet! Livet är aldrig rättvist troen! WAL.

OK så det har fattats ett beslut om en huvudtränare.

Frågorna kommer nu att vara om hur förvaltningsmodellen kommer att fungera och om de förändringar som ska påverkas till lekplatsen. Detta kommer att bli ett nytt företag för oss?

Det verkar som att Thomas Christiansen kommer att ha en mycket liten roll när det gäller spelare som kommer in eller går ut. Han kommer helt enkelt att förväntas göra det mesta av de verktyg som finns tillgängliga för honom en modell som jag föreställer mig att han finner acceptabel och användbar. Vi har inget annat val än att se hur det fungerar.

Jag förväntar mig att vi kommer att gå efter spelare som kan erbjuda klubben cirka 3 till 5 års tjänst så att vi i allmänhet tittar på spelare runt det 25-åriga varumärket och utvecklar och växer våra egna spelare från akademin. Jag föreställer mig också att någon i klubben kommer att börja betala för mycket avgifter för spelare eller till och med tänka på att ‘leva drömmen’ igen eller rusar ut med mega buckkontrakt för att få nya spelare eller försöker hålla fast vid befintliga spelare Jag är inte medveten om att vi plötsligt har blivit Super Rich.

Just för den närmaste framtiden Charlie Taylor går inte någonstans personligen Jag kan inte se hur han kan stanna eller vill jag att han ska, Pontus Jansson har inte anmält sig ännu och det behöver snarast sortera (tack och förhoppningsvis!) Och jag är tveksam att Kyle Bartley kommer tillbaka till oss som skulle vara en skrikande skam.

Det blir intressant att se Andrea Radrizannis intentioner, storleken på överföringsfonderna och metoden som tillämpas för att få nya spelare / skicka befintliga ut.