Behöver du några extra semesterkvoter

På torsdagen meddelade företaget att det nu accepterar arbetsansökningar för deltidsplaceringar i butiker och distributionscentra över hela landet.

Toys Us introducerar också en helt ny position Toy Demonstrator. Perfekt för de stora barnen i hjärtat kommer den här nya rollen att inkludera unboxing och leka med leksaker och låta barn och ivrig presentgivare testa dem.

äkta mästare av lek, vi är stolta över att tjäna barn och familjer som en enda shopping destination för alla de hetaste leksakerna under högsäsongens säsong sa Tim Grace, VD, Global Chief Talent Officer, Toys Us, Inc. år vi leta efter kandidater som delar vår vision och vill hjälpa gåva givare ge glädje åt barn rikstäckande medan du har kul på vägen. Vi är också fast beslutna att göra Toys Us till en bra plats att jobba och spela för alla Teammedlemmar under semesterperioden och bortom. Dessutom kan säsongsarbeten dra fördel av företagets Teammedlemsrabatt och shoppinghändelser, vilket är stora anställningsförmåner under semesterperioden.

Anställda som vill ha en längre roll kommer också att få möjlighet att gå med i företaget regelbundet. Under de senaste åren har Toys Us anställt tusentals arbetskraftsjobb efter jul för att fylla permanenta roller. Applikationen är mobilvänlig och kräver mindre än fem minuter att slutföra.

Företaget, som driver omkring 1600 butiker, lämnas in för kapitel 11 konkursskydd sen måndag på väg in i alla viktiga semestern, vilket utgör cirka 70 procent av den årliga leksaksförsäljningen. Leksaker ‘R’ Us sa måndag det har fått 3,1 miljarder dollar i ny finansiering som gör det möjligt att betala sina anställda och leverantörer under perioden.

Hittills har återförsäljare detaljerade blandade anställningsplaner för semestern.

Walmart kommer inte att göra storskalig semesteruthyrning på sina butiker i år. Istället kommer det som i fjol att erbjuda extra timmar till sina nuvarande arbetstagare. Nationens största privata arbetsgivare säger dock att det kommer att ta på sig mer tillfälligt anställda vid distributionscentra. Men det ger inte ett nummer för sin planerade semester hyra på centren.

Macy s ökar antalet tillfälliga arbetstagare som det planerar att hyra för distribution och lager. Men övergripande semester hyra kommer att falla nästan 4 procent från förra året.

Target tillkännagav en ökning med 40 procent i semesteruthyrning hos sina butiker. Återförsäljaren planerar också att anställa 4.500 arbetare på sina lager, ner från 7.500 för ett år sedan.

United Parcel Service Co. sade att det planerar att anställa cirka 95 000 arbetstagare för att hantera överskottet i paket från slutet av november till januari. Det är ungefär samma antal som de senaste två åren.

Rival FedEx Corp sa att det skulle hyra ungefär 50 000 personer under semesterperioden, också detsamma som förra året.

En butiks hyresplaner kan indikera sina förväntningar på semesterperioden, som står för 20 procent av detaljhandelns årliga försäljning, enligt National Retail Federation, nationens största detaljhandelsgrupp.

Klicka / klicka här för att ladda ner gratis azfamily mobilapp.

Mest populära StoriesMost Popular StoriesMore >>

Paradise Valley lärare säger att hennes lön är nästan otroligt, posts pay stub onlineParadise Valley lärare säger att hennes lön är nästan otroligt, inlägg betala stub onlineUppdaterad: onsdag 14 mars 2018 02:01 EDT2018 03 14 06:01:46 GMT

Elisabeth Milich sa att hon lade upp sin förväntade lön för nästa år och säger att det inte räcker. (Källa: 3TV / CBS 5)

Elisabeth Milich sa att hon lade upp sin förväntade lön för nästa år och säger att det inte räcker. (Källa: 3TV / CBS 5)

‘Om du är en enda person som försöker göra det på det vi gör, kan du inte göra det,’ sa Elisabeth Milich.