Behöver vi fler semester?

Jag finner patroniserande ton från några av de amerikanska bidragsgivarna på detta ämne typiskt. De inser inte att om alla andra i världen antog sin livsstilsmodell skulle de inte lämna någon att riva av och världens resurser skulle försvinna på ett decennium. Vilket arv!

Om Storbritannien får de tre extra helgdagarna per år, vilka datum skulle de vara? Att veta forskare ‘lycka de troligen skulle falla under en skollov eller halv sikt. Personligen, jag föredrar att ha tre extra dagar till min semesterrättighet.

Mer semester Nej! Mer jämnt spridda helgdagar Ja! Det är en nonsens att ha tre helgdagar på en månad och har då ingenting alls i nästan fyra månader.

Kom ihåg också när man jämför med helgdagar som mottagits i Europa, i vissa länder, medan de kan ha ett stort antal (teoretiska) helgdagar, om en av dessa dagar hamnar på en helg, den dagen går förlorad överförs den inte automatiskt till måndag som i UK.

Ta till exempel Norge om juldagen och boxningsdagen hamnar på en helg tuff!

Snälla sluta klaga på fackföreningar! Du skulle inte ha hälften av de saker du tar för givet på din arbetsplats om det inte var för dem som en minimilön. Stress på arbetsplatsen ökar. Hitta en arbetsplats där det inte finns något och snälla berätta för mig hur de gör det. Detta sätter på hur mycket pengar som betalas ut på sjukskrivning och täcker dem som är långsiktigt sjuka med stress. Du kan få några extra dagar lämnar ut ur pengarna.

Helgdagar för kristen för mig Jag vill hellre jobba på julafton och ha den dagen av en annan gång.

Jag är ledsen för amerikanerna och kanadensarna. I stället för att vara avundsjuk och säga att vi klagar kanske de borde gå ihop och satsa på ett bättre arbetsliv. Så de har en bättre ekonomi möjligen på grund av alla svettbutiker, låga löner och människor som behöver göra 3 jobb för att komma undan. De har någon av de värsta fattigdomen där.

I Skottland har vi olika helgdagar till resten av Storbritannien och i själva verket finns det variationer mellan olika städer. Företaget jag jobbar för sysselsätter personer som bor i både Glasgow och Edinburgh. När kontoret öppnades flyttade mycket personal från. Att försöka hantera 3 olika uppsättningar av helgdagar var omöjligt, så de tog 4 av dem borta. Vi har nu 4 allmänna helgdagar om året, men 4 extra dagar av årlig semester att ta när vi vill, och det fungerar mycket bättre. Att komma på jobbet på en helgdag är så lätt, det finns ingen annan på vägarna vid den tiden på morgonen.

Bank holidays är en archaic, föråldrad parochial vänster som inte har plats i ett modernt internationellt handelsland. Långt från regeringen försöker bestämma några tvivelaktiga historiska händelser att länka en annan till, de borde flytta för att avskaffa alla utom två dagar vid julen och den långa påskhelgen.

Personer bör lämnas för att välja när de ska ta sin semester och få ett slut på den helt galna rush som följer med den här fasta måndagen. Kanske då skulle vi känna att vi har fler semester att välja mellan utan att behöva fler dagar.

Jag tror att du borde sluta klaga och njuta av den tid du har haft. Du har ingen aning om hur lycklig du faktiskt är. Jag är bara 16 men jag jobbar varje dag i veckan. Jag går för närvarande i en privatskola som tar upp ungefär 47,5 timmar i veckan (inklusive läxor). För att jag ska betala för detta jobbar jag ungefär 25 timmar i veckan på deltid Låt oss göra lite matte som är över sjuttio timmar i veckan. Och du tror att du är överarbetad? Så jag får ett par dagar på Thanksgiving och jul och det är det. Även om sommaren, som ska ge människor min ålder en tid att koppla av och ha kul, är jag väldigt lycklig att få två dagar av en vecka och bara arbeta 30 timmar i veckan. Så skulle du snälla inse hur bra du är alla?

Först, låt oss omorganisera de helgdagar vi har nu. Det verkar skönt att ha så många i april maj.

För det andra hur kan så många av kommentarerna ovan hävda ‘De flesta vill ha x’ eller ‘Alla vill ha y’? Människor vill ha olika saker beroende på deras omständigheter. Inte alla vill ha mer semester, inte alla vill bli tillsagda när de ska ha sin semester. Inte alla vill åka på semester på samma dagar som alla andra.

‘Goda arbetsförhållanden’ innebär inte mycket semester, i stället menar de friheten att välja.

Mer semester är bra för människor och bra för affärer. De enda som inte kan se det här är de smala och inkompetenta cheferna i Storbritannien, och de från länder som USA eller Japan som inte vet bättre.

Den genomsnittliga amerikanska arbetaren arbetar längre timmar än de flesta brittiska arbetstagare. Vi får mindre semesterdagar (2 veckor / år om du har tur och 7 10 helgdagar). Ibland har vi inte tid att ta någon av våra intjänade fridager. Vad har det för oss? Vi har världens främsta ekonomi. Vi har några av de lägsta priserna på varor och tjänster. Vi har råd med mer och vi köper säkert mer. Jag tror att vi är på rätt väg. Så sluta winching om hur mycket du jobbar. I verkligheten är du alla mycket lyckliga, du får så många veckor av året. Du betalar dock alla för högre priser på varor och tjänster.