Bel Air-semesterljus visar skaparen

Vad kan folk förvänta sig på årets show?

Vi brukar ha två minuters sångspel och sedan en kort paus och sedan börjar nästa låt- och ljusshow. Men i år gör vi saker på olika sätt. Vi kommer att ha 15 minuter av nonstop musik i år. Jag jobbar med att sätta ihop den bästa delen av en hel massa låtar och få allt programmerat med lamporna varje natt för att hjälpa till med folkmassan.

Aberdeen bosatt Megan Konetzki växte upp med skridskolektioner, så det var bara naturligt att hon undertecknade sina barn på skridskoåkning på Ice World. Hon förväntade sig aldrig att hon skulle skaka ett par skridskor igen.

Vi håller på julafton för det mesta, men vi har några andra låtar som vi inkluderar för roligt. Vi tar tillbaka låten ‘Let It Go’ från filmen ‘Frozen.’ Jag kommer ihåg att sitta i mitt hus och höra folkmassorna över hela natten underteckna till den sången på gatorna. Vi inkluderar också ‘Hur långt jag ‘Jag kommer’ från Moana eftersom jag vet att barnen älskar den där också.

Vad är ditt råd för andra som vill stiga upp sitt semester ljus spel?

Jag skulle säga att det är mycket lättare än du tror. Jag använder det här programmet Light O Rama där du kan ansluta dussintals olika saker till det här kontrollsystemet. Jag använder även Pixel-lampor för att få alla de färger jag vill ha .Vem som helst kan ha en stor ljusskärm. Du måste bara ha mycket tid och tålamod.