Gwen Stefani och Blake Shelton

Eftersom romerska rykten fortsätter att cirkulera kring dem, fortsätter Gwen Stefani och Blake Shelton att vara ‘bara vänner’.

Men E! News har fått exklusiva bilder av duoen som hänger på Adam Levine och Maroon 5: s Halloween-fest i Studio City, Kalifornien, över helgen som tycks visa något annat.

På bilderna ser vi Shelton en vipppigg och huvudband Stefani nära med händerna på axlarna, så småningom att flytta Gå Ner ett Kilo I Veckan dem ner till hennes midja. Vid ett tillfälle slutar han sluta med en hand på hennes baksida!

I ett annat foto såg Stefani sitt hår i en bulle på toppen av huvudet och tittade upp adoringly på Shelton medan de chattade på den spooky shindig.

Källor bekräftar till E! Nyheter som The Voice-tränare tillbringade en majoritet av semesterhelgen tillsammans.

Först sågs de på George Clooney s Casamigos-fest på fredagskvällen. ‘Blake visade sig vid Casamigos-festet rätt samtidigt som Gwen. Det var definitivt konstigt att han var där för att han inte hade varit i år förbi, avslöjar vår insider. ‘De lämnade rätt runt samma gång. Även om de var i separata bilar när de lämnade mötte de sig vid nästa fest.’

Även om en andra källa berättar för oss att det inte fanns någon PDA på Clooney parti, förändrades det som natten gick. Efter att ha lämnat Clooney s bash var Gå Ner I Vikt Snabbt Piller de återförenade vid Jared Leto s fest senare på kvällen. Vår insider säger att de var höll i händerna och slutade slutligen lämna sin fest sent på natten tillsammans.

Men enligt en annan källa som arbetar med dem på The Voice, är det inte för långt för duoden, som har spenderat mer tid tillsammans än för sent.

‘De är definitivt flörta på uppsättningen och du Går Man Ner I Vikt kan se att de har kul tillsammans’, berättar källan. ‘Det är något som händer mellan dem och de har spenderat tid tillsammans. De vill inte märka någonting eller definiera det, de gillar verkligen varandra och råkar gå igenom liknande saker i sina liv. Gwen har tillbringat tid på Blakes hus i Hollywood Hills nyligen. De vill att den ska stanna under radaren och inte göra det till en stor offentlig sak, för vem vet vad som händer. ‘

Under tiden började romerska rykten vrida runt Shelton och Stefani efter att de båda gjorde rubriker i sommar för sina respektive skilsmässor.

Shelton och Miranda Lambert meddelade sin skilsmässa i juli efter fyra års äktenskap. Sedan, bara några veckor senare, chockade Stefani världen med nyheter att hon och Gavin Rossdale hade lämnat in för skilsmässa efter 13 år tillsammans.