Gwyneth Paltrows kinky semestergåva för 2017

Sex, droger och rock ‘n roll! Gwyneth Paltrows mycket Kinky Holiday Gift Guide har 12 olika köksleksaker, 1 500 $ S smycken och en $ 250’ passionshöjande ‘cannabisoljainhalator

Goop har släppt sin årliga semesterns presentguide med kategorier för killar, värdar, hälsanötter, barn och ‘älskare’. Kärleken kategoriseras med prydlig underkläder och 12 olika sexleksaker. Förutom vibratorer och leksaker för kittling, spanking och annars blir kinky , det finns flera anordningar för att stärka vaginala muskler. En $ 450-tantraverkstad med titeln ‘The Wild Woman’ s Way ‘är också utrustad över kategorierna också flera saker relaterade till rökning marihuana, inklusive ett’ gemensamt fall ‘, ett keramiskt rör och en THC vaping deviceBy

Inte övertygad? Varje år packar skådespelerskan sin semestergåvguide med förslag som säkerligen ökar ögonbrynen, från kinky underkläder och sexleksaker till genitali grooming kit till drog tillbehör, men i 2017 lyckades hon överträffa sig själv.

En del av Goop-presentguiden för ‘älskare’, i synnerhet, driver verkligen gränserna i år och rekommenderar allt från sexleksaker 12, för att vara exakt till dyrbar underkläder på en penna som levererar THC till kroppen strax före kön.

Det priset kommer säkert att göra en tjej knuten! En vokalpromotor för vaginalt underhåll rekommenderar Gwyneth $ 885 benwabollar, som används för att stärka bäckensmusklerna

Givetvis är presentguiden full av saker så dyr att allmänheten kan bli förvånad över att någon någonsin skulle spendera så mycket.

Den ‘älskare’ sektionen är inget undantag till den höga prispunkten, och inkluderar en $ 425 silkeslen PJ-set, en $ 595 spets kimono, en $ 168 spets bra och massor av dyra smycken.

Men de mest chockerande föremålen har inte bara stora prislappar för att skilja dem. I år rekommenderar Goop fem olika vibratorer, inklusive Crave-kula med $ 24k guldplätering, $ 149Crave Vesper vibratorhalsbandet (även guldpläterat) och en $ 169 Lelo Tiani 3.

Därefter finns leksakerna som inte rysar, men trots mekanisk brist är det fortfarande allvarligt dyrt.

Förslaget är $ 673 Betony VernonMarabou Pleasure Puff Ring, som ‘arbetar övertid som en lekfull kittare i sovrummet’.

Samma märke har en dubbel sterling silvermassage ring för 795 dollar, som ser ut som två enkla metallbollar, samt en uppsättning $ 885 benwabollar, vilka kvinnor kan bära runt i sina vaginor för att stärka bäckensmusklerna.

För budgeten fetishist: Mindre dyr är skönhetshåroljan för $ 44 och $ 18 Gå Ner I Vikt Snabbt sexigt bubbelpool

Det finns också en ‘Sado Chic’ smycke med ett choker halsband och manschett armband, som hålls ihop med en kedja och tydligt menat att användas i BDSM-spel. Det kostar $ 1,505.

Shoppare som vill ha ut på lädervaror för sovrummet har Gwyneth-godkända alternativ, inklusive en $ 295 piska och en $ 195 paddla av Kiki de Montparnasse.

‘Skyddas i smidigt texturerat lammskinns skinn, det ger en mycket behaglig chastiserande lashing, mjuk spanking bakom stängda Viktminskning Tabletter dörrar’, läser Paddle Goop-beskrivningen, vilket inte Gå Ner I Vikt Snabbt Piller nämner att människans hand kan göra någonting ganska likartat och inte kosta en sak.

Och för dem som söker en mer erfarenhetsgåva i motsats till något mer materialistiskt, behöver de inte se längre än ‘The Wild Woman’s Way’ tantra-verkstad en stjäl på $ 450.

Lyckligtvis finns det några budgetvänliga alternativ för Gwyneths mer cash-strapped men kinky beundrare, men de är mestadels av bad- och skönhetssortimentet. Försök med $ 44 ‘pälsolja’ för offentliga hår, $ 18 ‘Hämta det på’ kroppsvätska byPLANT Apothecary, och en $ 70Love är Art x goop ‘parets paint kit’ för ahem sensuell kroppsmålning.

‘Nyckeln till det här målarpaketet, som vi menar att måla en duk med hjälp av din och din partners kroppar, tar bort först,’ förklarar webbplatsen. ‘

Super styrka! Denna $ 199 Elvie Trainer är avsedd att hjälpa användaren att stärka bäckenbotten.

Kanske är det mest unika föremålet dock HMBLDT Passionsdospenna för $ 40 och uppåt. Pennen levererar en THC-dominant formel för att ge en ‘euforisk känsla’ för att ‘öka sensualiteten och öka din sexuella upplevelse’.

Faktum är att ‘älskare’ -kategorin inte är den enda i vilken Goop rekommenderar produkter relaterade till cannabis eller kön.

För ‘drömmare’, erbjuder webbplatsen ett gemensamt fall på $ 45 JvdF, den rätta formen och storleken för att gita två marihuanafogar, men Goop förklarar: ‘Det fungerar bra för att lagra några adorable essentials smycken, Advil, du heter det.’

Det finns också ett keramiskt rör under kategorin Stocking Stuffers.

För ‘hälsanötter’ finns det en $ 199 Elvie Trainer, som glider in i slidan som en tampong och styrs via Bluetooth. Det är tänkt att hjälpa användaren att stärka bäckenbotten.

Självklart är inte allt på listan klassificerat PG 13 men även de G-betygade objekten kan kosta några Gs.

Generös! Denna gryta maträtt kommer att sätta en gåva givare tillbaka $ 1.220

Några av de mest upprörande gåvorna för en värd eller värdinna är en $ 100 RBT-dekanter, en essentiell oljebrännare för $ 181Addition Studio och en $ 85FS Objects-flasköppnare. På listan finns också skålar, vaser, vattenkokare, vinbärare och ljushållare, allt för över 100 dollar vardera.

Prisvärd gåva för en hälsosnöt inkluderar en $ 85 påse stenar (vilken Goop kallar en ‘medicinpåse’ av ‘magiskt laddade stenar’), en $ 345 kanelprojekt x goop rökelsebrännare och tandtråd vad alla vill ha till jul.