Gymnastikcoach flyttar för att rädda idrottare från farligt fall CBS Boston

Beal Scores 34, Wizards Beat Celtics 125 124 I 2OTBradley Beal blev 34 poäng, inklusive en trepunktsspel med 1:25 kvar Gå Ner ett Kilo I Veckan i andra övertid, och Washington-trollkarlarna slog den korta handen Boston Celtics 125 124 onsdagskvällen.

Mot. Time Director: Time Envisioning Brady Play tills han 45 år oldsomeone nära brady och nära brady bakom kulisserna träningsplan och livsstil har vissa tvivel om huruvida QB kan spela genom sin mitten av 40-talet.

För livet Tom Brady säger farväl till Malcolm Butler, Nate Solder, Dion LewisLife i NFL handlar om förändring. Ingen medlem av New England Patriots vet att verkligheten mer än 18 år veteran Tom Brady.

Marcus Smart Thumb Injury kan hindra Celtics Playoff HopesInjuries har slagit Boston Celtics igen, men frånvaron av poängvakt Marcus Smart kan vara för svår att övervinna.

Patrioter rapporterade signera Rex Burkhead till tre års Deal. När de flesta av deras fria agenter har lämnat staden, skrev patrioterna igen en egen på onsdag.

United Under Fire After Dog Dies In Overhead BinA dog dog i en overhead bin, och i en separat incident skickades en hund till en olycka till Japan. WBZ TV Ken MacLeod rapporterar.

St. Patrick Day Parade Arrangörer Upptagen Om Modifierad RouteWBZ TV Louisa Moller rapporterar evenemangsarrangörer och borgmästare Marty Walsh är otroliga över paraden. WBZ TV Mike LaCrosse rapporter. ResponseBritain har utvisat 23 ryska diplomater efter en kemisk attack på deras mark. British Consul General till New England Harriet Cross gick med i Liam Martin och Paula Ebben för att diskutera det internationella svaret på användningen av en militär

Bästa vårkonsthändelser I BostonBoston är en livlig stad för konsten, men på våren blir den ännu livligare, med konstfestivaler och utställningar som täcker ett stort intresse.

Bästa sätten att stödja Boston Local Art SceneThe konstscene i Boston är mycket mer än de stora konsertsalarna, världsklassmuseerna och den berömda arkitekturen, som staden är rättvis stolt över. Boston är en stad där musiker, målare, hantverkare och andra som övar och visar sina talanger inte bara välkomnas men uppmuntras. Här är bara fem av de bästa sätten att stödja den lokala konstscenen i Boston.

MARLBORO (CBS) En snabbt fungerande gymnastik tränare räddade en lagmedlem från att drabbas av potentiellt allvarlig skada under helgen vid ett möte i Springfield.

Cal Booker av New England Academy of Gymnastics i Marlboro upptäckte en 13-årig pojke som heter Noah Viera på high baren under Viktminskning Tabletter uppvärmning före ett nationellt invitationsevenemang på lördag.

Noahs händer glidde från baren och han gick i luften.

‘Den höga baren är nio meter och som han svänger runt den lägger till ytterligare två meter. Om han landar på hans huvud som kan vara katastrofalt ‘sa Booker.

New England Academy of Gymnastics tränare Cal Booker flyttar under en gymnast för att förhindra skada under ett fall. (Bildkredit: Colleen McGonagle)

Booker flyttade under pojken och fångade honom innan han slog ner marken.

‘Allt jag försökte gjorde var att vända och landa på min rygg inte på min nacke. Landning på ryggen är bättre än att landa på min nacke, sade Viera.

Även om Noah skulle ha landat på en mat, sa Booker att han fortfarande kunde ha blivit allvarligt skadad eftersom gymnasten sannolikt hade landat på huvudet.

‘När jag först hoppade kände jag att greppet var lite halt. Om han inte var där, skulle jag ha varit i trubbel, du måste lita på dina tränare,’ sade Viera.

Fallet fångades på video av Noahs mor, som sa att hon var nervös som det hände, men var Går Man Ner I Vikt glad att det visade sig vara okej.

Hon berättade för CBS This Morning att hennes son fortsatte med att spela in sin bästa high bar-poäng av året efter skräcken.

‘Rätt plats vid rätt tid. Lyckligtvis kom jag under honom och lyckligtvis är han en tillräckligt bra idrottsman att veta hur man vänder om,’ sa Booker.

Mest seddaMan klädd som Elsa från skjuter Boston polisvagn ut av SnowA prinsessa kom till räddning i Boston s South End under onsdagens snöstorm.

Varför så många inte i en rad? Det har varit en vild första två veckor i mars. Så vad orsakar detta?

Snow Totals som har mest från den 13 mars BlizzardHere är de senaste snöfallet från National Weather Service, SKYWARNandWBZ TV Weather Watchers.

Borgmästare, St. Patrick Day Parade Arrangörer vid odds över RouteMayor Marty Walsh tillkännagav ändringar till den årliga St. Patrick Day Parade.

Power Crews In Falmouth Arbete Genom Utbrott Med En StrategiEtt syn på Eversource-besättningar i Falmouth-området var lyftande andar onsdag.

Necco kan stänga Revere Plant, lägga av arbetare Massachusetts-tillverkaren av Necco wafers säger att den kommer att stänga av och lägga ner nästan 400 arbetare om det inte finns en köpare.