Gästhus bed and breakfast B och B Brighton

Beach Hotel tillsammans med Regency Restaurant går tillbaka till tidigt 1828 när restaurangen var Lawson och Son smycken butik och hotellet var St. Albans Hotel. År 1930 blev Lawson och Son smyckenaffär Regency Restaurant och hotellet döptes om till The Beach Hotel. Stor nog för att möta både individuella och företagens behov, vi är små nog att garantera din personliga uppmärksamhet. Nära till shoppingcentret Brighton Center Churchill Square. Magnifik havsutsikt. Gruppbokningar endast efter överenskommelse. Vi har endast en mycket begränsad rymdparkering för 11 bilar på en först till kvarn (15 avgift). Gratis WiFi conection genom fullständig byggnad.

143 145 Kings Road, Brighton BN1 2PQ

t: 01273 820555

Brighton Holiday Homes erbjuder ett omfattande utbud av kvalitetshushållssemester till varje tillfälle. Vi är engagerade Gå Ner I Vikt På En Vecka i att tillhandahålla bara vackert inredda lägenheter med självhushåll, allt från 1 sovrums lägenheter för 1/2 personer till fantastiska fritidshus som sover 30 personer. Brighton Holiday Homes är det enda semesterfirandet i Brighton med ett heltidsteam av rengörings- och underhållspersonal, så du kan vara säker på en bra vistelse.

Brighton Holiday Homes, Brighton BN2 1NA

t: 01273 624459

I hjärtat av Brighton, Christine och Lucho, välkomnar du dig till deras Brighton House. Vi är stolta över att kunna erbjuda; bekväma, rena, fullt inredda gästrum i ett nyligen renoverat, historiskt Regency Townhouse. Stag Hen) NOR SMÅ BARN (under 12).

52 Regency Square, Brighton BN1 2FF

t: 01273 323282

Thistle Brighton ligger i ett utmärkt läge vid strandpromenaden med utsikt över havet och ligger inom räckhåll för allt som staden har att erbjuda, samt att vara den perfekta basen för att utforska East Sussex landsbygd.

Detta hotell är byggt runt ett spektakulärt atrium och har Gå Ner ett Kilo I Veckan 208 luftkonditionerade rum inklusive lyxiga sviter. Thistle Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Brighton har en restaurang som heter The Promenade, som nyligen har tilldelats med två AA Rosette utmärkelser som erkänner den höga kvaliteten på mat som erbjuds och överlägsen service färdigheter. Hotellet har också en lounge och bar som erbjuder ett brett urval av drycker, lätta förfriskningar och måltider.

Hotellet har en Otium Health and Fitness Club med pool, bastu, solarium och träningsanläggningar. Utöver detta har hotellet två hälso- och skönhetsbehandlingar. Alla mötesrum har luftkonditionering. BT Openzone trådlöst internet är tillgängligt i hela hotellet mot en extra kostnad.

Thistle Brighton ligger vid strandpromenaden och ligger inom räckhåll för bra shopping, glittrande nattliv, livligt caf samhälle och East Sussex landsbygden. Sevärdheter nära hotellet inkluderar Sealife Centre och Brighton Pavilion.

Kings Road, Brighton BN1 2GS

t: 0871 3769041

Vita huset är en modern boutique bed and breakfast i hjärtat av Kemp Town och bara 100 meter från strandpromenaden. Vissa rum har havsutsikt, två har balkonger alla är moderna och eleganta. Beläget nära strandpromenaden och bara en kort promenad från centrala Brighton, är The White House perfekt för både affärs- och fritidsgäster. Den omfattande frukostmenyn är nyberedd av ägarkocken med endast bästa ingredienser av högsta kvalitet. Rättvis handel Te och kaffe faciliteter finns i varje rum tillsammans med en färg-TV och gratis WIFI Lyxiga rum har även DVD-spelare. Vita huset är ett rökfritt hotell överallt.