Gå grön när du dekorerar för semester

Semesterinställningsval baseras ofta på tradition och barndomsminnen. Vi försöker att återskapa en enklare tid i detaljerade detaljer. De är också svala, så du kommer inte att bränna fingrarna eller ditt träd.

Om du fortfarande har traditionella ljussträngar, kom ihåg att blinkande lampor använder mindre energi än ett stadigt ljus, och längre använder den mörka cykeln ännu mindre energi. Holiday light timers med en ‘slumpmässig’ inställning kan vrida någon ljussträng i blinkande ljus.

Stearinljus ger en varm och mysig atmosfär och minskar elanvändningen. Romarna bytte växthusgröna grenar som önskningar av god hälsa, och det blev vanligt att böja grenarna i en cirkel och hänga dem över dörröppningar.

I år anser du att dina höstfåglar ska ha god hälsa med en fågelkrona. Många online-leverantörer av fågelförsörjning säljer dem eller gör egna. Låt fåglarna festa hela säsongen, eller om du hänger din krans bakom en stormdörr, flytta den till bakgården efter semestern.

En klar glas eller silver skål fylld med granatäpplen, tallskott och några vintergröna Gå Ner I Vikt Snabbt tårtor ser festligt ut.

Om du är praktisk, gör ett mittpunkt från en relativt rak och stabil gren. Skär ut en rad av fördjupningar som är tillräckligt stora för teljus och sprinkla grenen med vitglitter. Täcka spetsarna på några tallskott med mer vit glitter och plats runt grenen. Accent med ständigt gröna kvistar och kanelstänger.

Julgransprydnader

Fortsätt det naturliga temat på ditt träd. Speciellt om du har barn, gör smycken en rolig familjeaktivitet.

Gör dina egna kransar genom att stränga ihop popcorn eller torkade tranbär. Detta kräver en nål, så det är ett jobb för de Gå Ner ett Kilo I Veckan äldre barnen. Eller gör papperskedjor med remsor av crepepapper eller papper.

Återigen gör pinjekonar med vit glitter naturliga snygga smycken. Spray färg lite silver, guld, röd eller grön för ett stänk av färg. Häng dem med färgat band.

Bundlar av kanelstänger, som också är bundna med färgat band, ser ut som små buntar av ved och gör hela huset luktigt fantastiskt.

Kom ihåg Mistelten

Trots att mistelten har blivit en något ostliknande julkliché, trodde de keltiska och teutoniska folken Viktminskning Tabletter att det hade magiska krafter. Keltarna hängde det för lycka och att avvärja onda andar. Låt mistelten s djupgröna löv lägga till variation till någon av ovanstående dekorationsidéer.