Gården erbjuder semesterhäst och vagnar längs strandlinjen

EAST HADDAM, Conn. (WTNH) Vilket bättre sätt Gå Ner ett Kilo I Veckan att komma i semestern än häst och vagn rider längs strandlinjen.

‘Om du gör vad du älskar, jobbar du inte. Jag blir trött på slutet av dagen men jag gör vad jag älskar att göra,’ sa John Allegra.

I fyra decennier har Allegra Farm varit John Allegra Gå Ner ett Kilo I Veckan passion catering till dem som önskar en quintessential saga erfarenhet med en svunnen tid.

‘Så jag gör så många speciella saker för så många människor’, säger Allegra.

Ligger på den vackra Lake Hayward i östra Haddam, erbjuder Allegra Farm sceniska hästdragen vagnsrutter, hayrides och mer. Reser New England och Tri State Area för speciella evenemang som bröllop, årsdagar och proms.

‘Jag gillar att få drömmar att bli sanna,’ sa Allegra.

John Allegra hjälper inte bara till att drömmar blir sanna, han hjälper också till att få dig i semestern.

‘Jingle bells, jingle bells, jingle hela vägen, åh vad kul det är att rida i en tvåhäst öppen släde,’ sade Allegra.

Allegra gård tar dig från det här livliga århundradet till en lugnare tid eftersom du njuter av romantiska åkrar bundna under filtar med dina nära och kära och andas in i den skarpa vinterluften.

Du kan även fånga din egen häst- och vagnsresa direkt i Elm City under hela Gå Ner ett Kilo I Veckan december månad.

‘Vi gör faktiskt rider för Yale-butikerna kring Yale campus. Turister besöker New Haven, människor som handlar i New Haven ser de oss. Alla kommer springa och säger bra hur mycket är det, hur mycket kostar det? Och det är gratis, ‘sade Allegra.

Dela det här: Dela på Facebook (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på LinkedIn Klicka för att skriva på (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Reddit (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Pinterest (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att skriva ut (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att skicka e-post (Öppnas i nytt fönster) WTNH NEWS8 kommenterar för att möjliggöra en konstruktiv diskussion om de historier vi täcker. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska. Du kan också blockera någon olämplig användare genom att enkelt välja rullgardinsmenyn till höger om någon kommentar och välja ‘Block User’ därifrån.