Gåvor gjorda semester speciella

På uppdrag av Bennington Rutland Supervisory Gå Ner ett Kilo I Veckan Union vill vi ge våra uppriktiga tack och lovord till de organisationer som donerade gåvor och matvaror till studenter och familjer i hela skolområdet under semesterperioden.

Tack vare BROC för deras donation av leksaker och fortsatta donationer av matvaror, inte bara under semesterperioden men hela året. Matkorgar erbjöds också till familjer av East Dorset Congregational Church samt Interfaith Community Project, som organiseras av Linda Drunsic och gemenskapsdelningsprojektet med Karen Allen. Webb s av Rutland är skyldig ett stort tack eftersom deras anställda generöst gav en familj i Rutland County en semester de aldrig kommer att glömma.

En annan generös givare som visar Gå Ner I Vikt Snabbt vår tacksamhet är Tatums Totes of Rutland. Alex och Elizabeth Grimes startade Tatums Totes till minne av deras son Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Tatum James Grimes, som plötsligt dog av SIDS år 2013. De har funnit tröst för att hålla sitt minne levande genom att ge tillbaka på olika sätt. Ett av många sätt de gav i år var genom att anta familjer att leverera med gåvor för semestern. De gav oerhört och verkligen exemplifierade betydelsen av vänlighet. Tack vare dig och dina volontärer fanns det över 30 elever i vår tillsynsförening som haft en lycklig semester.

Genom Tatums Totes kom en koppling till Candace Munson från Head Over Heels gymnastik. Tack vare Candace och hennes givare levererade familjen Martell, Carris Reels, Polli Brothers Cutlery Service och medlemmar i NeoMed Clinic vid University of Vermont Head Over Heels en generös mängd gåvor till våra familjer såväl som i hela staten.

Denna semestersäsong kan dessa studenter och deras familjer inte ha förväntat något alls, men får mycket mer än gåvor. De fick hopp och glädjande minnen som kommer att vara en livstid. Tack för det övervägande som ges till barnen i BRSU.