Gör 2018 Toyota Sequoia din för semestern

Men vad gör denna Orlando Toyota SUV så perfekt för semestersemester och upplevda helger som körs ärenden? Här är våra favoritfunktioner på 2018 Toyota Sequoia:

Automatisk trezon klimakontroll. Alla kommer att vara bekväma i den här rymliga SUV oavsett vilken av de åtta säten du sitter i, du kan ha det som du vill ha när det gäller temperatur.

Entune Premium JBL ljudsystem. Få det bästa av det bästa när det gäller ditt ljudsystem; Det här alternativet är utrustad med JBL-högtalare och en subwoofer, trådlös Bluetooth-strömning, en hög-6,1 tums pekskärm, Entune App Suite och realtidstrafik, väder mm. Du har också integrerad navigering till hands.

Imponerande prestanda kapacitet. Den rymliga 2018 Toyota Sequoia har en 5,7L V8-motor under huven, vilket innebär att du har gott om hästkrafter och vridmoment vid dina fingertoppar. Dragkrok är en bris, du kan också dra upp till 7 400 pund och Trailer Sway Control Gå Ner I Vikt Snabbt är tillgänglig för Håll dig i kontroll hela tiden. Dessutom packar denna Orlando Toyota en prestanda med funktioner som multi-mode fyrhjulsdrift och adaptiv variabel fjädring!

Ett Viktminskning Tabletter baksäte Blu Ray underhållningssystem. Detta praktiska underhållningssystem är perfekt för långa vägturer och levereras med två uppsättningar trådlösa hörlurar, så du kan fortfarande spela din favorit semestermusik i framsidan.

Topp säkerhetsteknik. Du hittar bland annat Toyota Safety Sense P, Toyota Star Safety System, ett avancerat airbagsystem och en Blind Spot Monitor med bakre kryssrafikvarning. Det Går Man Ner I Vikt är lätt att veta att du och din familj är i goda händer om du är på motorväg ut ur stan eller bara försöker avsluta semester ärenden i ditt grannskap.

Klipp väg denna semestersäsong i den här rymliga Ready to shop? Kom och ta 2018 Toyota Sequoia för en provkörning på Toyota of Orlando! Vi öppnar varje kväll fram till 22:00 under semestern, och vi är bekvämt beläget precis utanför I 4 nära Millenia Mall. Ring oss på (407) 298 4500 för att schemalägga din provkörning och lär dig mer om våra Toyota SUV-erbjudanden !.