Gör din egen anpassningsbara kupongbok

Blanka allmänna julkuponger

Du kan skapa egna hemlagade Gå Ner ett Kilo I Veckan kuponger för varje tillfälle, från födelsedagar till Alla hjärtans dag till mors dag och fars dag. Den här mallen är idealisk för de här händelserna, eftersom bakgrunden är en diskret present i nyanser av guld. Ändra färgen på den här bakgrunden, om så önskas, genom att klicka på bilden och välj fliken Format under Bildverktyg. Välj Färg, Recolor eller Artistic Effects, beroende på vilket program och den version du använder och välj den skuggning du föredrar.

Kroppen på den här enkla skrivbara har en linje, en linje och tre rader under Lös in denna kupong för, där du kan skriva eller skriva den gåvan du erbjuder.

Utskrivbar kuponghäfte

Använd den här mallen för att skapa en anpassad kuponghäfte full av presenter skräddarsydda till din speciella person. Den första delen är omslaget till häftet och har en bild av en gnistrande gåva med orden To, From och en speciell gåva från min hjärta. Du kan ändra bakgrundsbilden om du vill genom att högerklicka på bilden, välja Ändra bild och välja den bild du vill använda istället. Dessutom kan du också anpassa texten Gå Ner I Vikt Snabbt Piller eller teckensnittet till din smak.

Det finns 11 kuponger i denna Viktminskning Tabletter broschyr, inklusive: En hemlagad måltid av ditt val; En Backrub; En chore av ditt val; En eftermiddag av barnpassning; En fotmassage; En bil tvätt Frukost på sängen; Kontroll av fjärrkontrollen för en timme och tre tomma kuponger. Varje kupong har också en relevant clipartbild.

Skriv ut broschyren som är eller anpassa några (eller alla) av kupongerna före utskrift. Därefter klippa dem ihop och häfta dem för att skapa en gåva värdig häfte. En annan idé är att stapla dem ihop, slå ett eller flera hål längs stackens vänstra kant och binda häftet med garn, band eller band.

När du anpassar dina utskrivbara kuponger, bli kreativ och tänk på vad din mottagare skulle uppskatta mest. Du kanske vill utforma kuponger i ett tema, som romantiska kuponger, hjälpsamma kuponger, nyckfulla kuponger eller till och med ‘Alla saker du hatar att göra mest’ kuponger, med saker som att få oljan att byta, städa upp efter ett husdjur eller göra det veckovisa telefonsamtalet till lagarna.

Eftersom din gåva verkligen kommer från ditt hjärta och visar att du bryr dig om vad dina nära och kära verkligen vill ha och behöver, bli inte förvånad om de börjar fråga om hemlagade kuponger som framtida gåvor!