MSU-tränare barn spenderar semester på vägen

Den äldre tränarens barn berättar Nya 10 några av deras Gå Ner I Vikt Snabbt bästa barndomsminnen är att spendera jul i olika hotell.

‘Den bästa delen är som ett barn mig och min syster rankade alltid hotell baserat på poolerna,’ sa coachens son Todd Barnett.

‘Det är ganska speciellt att du får tillbringa semester på riktigt coola ställen och orter och bara med din familj och om dina vänner går med, säger coachens dotter, Kristen Dantonio.

‘Jul på ett hotell är förmodligen det roligaste du Gå Ner ett Kilo I Veckan någonsin kommer att göra. Jag vet med mina äldre systrar att bara springa runt hotellet och hissar och speciellt det är annorlunda varje år,’ sa coachens dotter Shaylee Snyder.

Även om det är en tränares barn som kommer med några offer, njuter de verkligen av dessa speciella upplevelser med sin fotbollsfamilj.

‘Vi har vuxit upp med varandra så vi njuter av att spendera tid med dem så att vi går till ett skålspel och går Gå Ner ett Kilo I Veckan någonstans nytt. Ni vet att vi ska gå på middag eller gå och göra roliga saker. sade tränaren dotter Lauren Dantonio.

‘Du tycker om att ta det självklart när du är yngre och nu är du medveten om att du pratar med människor från alla olika typer av bakgrunder och inser hur unikt och hur mycket av en välsignelse du vet att gå på dessa semester’, säger Barnett .