Mt Hood tågtransformationer för ‘Christmas Town’ åkattraktioner

Kohr Harlan och KOIN 6 Nyhetspersonal PORTLAND, Ore. (KOIN) Hemsäsongen är precis här när Mount Hood Railroad Train börjar ta sina passagerare till ‘Christmas Town’ i helgen.

De renoverade passagerarspårvagnarna från förresten är nu prydda med juldekorationer för passagerare att njuta av på lördag.

Tåget smyckas Viktminskning Tabletter med juldekorationer för passagerare att njuta av. (KOIN) Tågledare Andrew Harris sa, ‘Vi har musikjulmusik vi går ut till en plats som heter Christmas Town. Vi hämtar ju Santa Claus och barnen älskar absolut det.’

Tågresa är del jul, en del gammal tågbilhistoria. De Gå Ner I Vikt Snabbt Piller renoverade bilarna har bekväma sittplatser för tränare, varmkakao för barn och 2 bubbelbilar med lite extravaganta sittplatser för att njuta av utsikten upp mot Gå Ner I Vikt På En Vecka Hood River Valley.

En del av resan innebär också en speciell julläsning för barn.

‘Under tågresa kommer vi att få dessa härliga älvor att komma ut med barnens böcker. Det kallas ‘Train to Christmas Town’ vi har typ av en berättelse att gå och slags en historia för barnen, säger Harris.