Mulled Wine är den festliga hårfärgstendensen som tar över denna högsäsong

Det är adept nyanser av rött med undertoner som ser mer merlot änros ut utan att titta på Little Mermaid. Den ultimata mysiga färgen är både elegant och festlig, och det tar över Instagram.

Michelle Gonzalez, en frisyr som specialiserar sig på färg- och hårmålning på Mimi’s Salon i Belmar, New Jersey, uppmuntrar sina kunder att tänka på den här heta nyansen som den vinteriserade versionen av rosenguld. Gå Ner ett Kilo I Veckan ‘Rose guldhår var super populärt i sommar, och jag tror att denna djupare nyans är unik, eftersom den är så annorlunda än de typiska ashy-silvertonerna som var populära för vintern tidigare ‘, säger hon till hälsa. Plus, det gör inte ‘trequire massor av resor till salongen för att uppnå.

‘För en genomsnittlig kund skulle jag säga att det är ganska lätt [att få utseendet]’, säger Gonzalez. ‘Håret behöver troligen bli förljusat för att få dessa toner, speciellt om de verkligen vill ha nyansen pop, så det är vanligtvis en tvåstegs process där jag lyser håret och applicerar sedan färgen. ‘

Den här säsongen som utgör en festlig drink på Instagram kan inte skära den som vi Gå Ner ett Kilo I Veckan rekommenderar att omfatta hårdfärgströskning för mulledvin för det ultimata semesterutseendet, Gå Ner I Vikt Snabbt eller åtminstone en stund att ‘ooh’ och ‘ahh’ över dessa underbara Instagram-inlägg från riktiga kvinnor som rockar den heta nya färgen.

Alla våra produkter och tjänster är utvalda av våra redaktörer. Erbjudanden kan komma att ändras utan föregående meddelande. 2017 Health Media Ventures, Inc. Food Collection och MyRecipes Network. Materialet på denna webbplats är avsett att vara av allmän information och är inte avsedd att utgöra medicinsk rådgivning, sannolik diagnos eller rekommenderade behandlingar. Läs användarvillkoren och sekretesspolicyen (dina California-rättigheter) för mer information. Annonsalternativ