Multimedia Journalist

PLATS: Eugene, OR

KEZI 9 News söker en konkurrenskraftig, hårdvarig multimediejournalist i Western Oregon.

Rätt person kommer att vara en självstartare, nyfiken på världen runt dem, detaljorienterad och en fenomenal lagspelare. Önskan att lära och växa är ett måste, såväl Gå Ner ett Kilo I Veckan som social media / digital erfarenhet. De kommer att förväntas göra företagets innehåll dagligen, samt främja och upprätthålla samhällets kontakter och relationer. De Gå Ner ett Kilo I Veckan kommer också att kunna skjuta, redigera och skriva historier för flera plattformar för att inkludera tv, digitala och sociala medier. Aktiv liverapportering i fältet och studion är ett måste. De kommer också att förväntas arbeta helger och helgdagar.

Upplevd föredragen men villig att ge rätt inträdesnivå person ett skott. Möjlighet att Gå Ner I Vikt Snabbt tala spanska ett plus. Måste ha en ren körregistrering. En bakgrundskontroll och före sysselsättning drogskärm krävs.

Västra Oregon är bortom vacker med landskap från kusten till bergen. Vi är också hemma för två universitet, University of Oregon och Oregon State University. Det är ett bra ställe att jobba hårt och spela hårt med en stor grupp journalister!