musik show lovar att vara bäst någonsin

Kristina SerafiniTrib Total Media

Pittsburgh Technical Institute femte kvartalet studenter Jared Schilling från Creston, Ohio (vänster) och Doug Newman från Finleyville titta som lab instruktör Jim Mueller (inte avbildad) kontrollerar att lampor fungerar Gå Ner I Vikt Snabbt före starten av fjärde årliga semester musik och ljus show på Oakdale campus tisdag. 2 december 2104. till och med jan.5. Utställningen är gratis och öppen för allmänheten.

För fjärde året producerar studenter en synkroniserad semesterljus- och musikutställning, och årets evenemang blir större och bättre än någonsin, säger ljud- och videoinstruktör John Dings.

‘Under tidigare år var det glada att bara höra musik och se lite ljus, och om det fungerade en dag och inte det var det inte så mycket,’ säger Mason Fischer, 20, New Sewickley, en student som studerar smart byggteknik .

‘Nu försöker vi få det till jobbet varje dag, i alla väder och med bästa möjliga kvalitet.’

Dings-klassen fick till uppgift att göra om hela systemet för ljusshowen. Studenter tillbringade veckor som forskat och köpte ny utrustning för att förbättra ljudkvaliteten och hantera alla väder.

‘Det är allt relevant för vad de ska göra på fältet, och det finns ingen bättre erfarenhet (elever) kan komma i ett Går Man Ner I Vikt klassrum än den verkliga världen’, sa han.

Totalt 23 låtar, inklusive val från Trans Siberian Orchestra och Taylor Swift, kommer att synkroniseras med mer än 10 000 ljus under den långa loppet i paviljongen utanför huvudbyggnaden på 1111 McKee Road. fram till 5 jan genom ett automatiserat system. Bilister kan ställa in radio till 89,5 FM för att höra musik i sina fordon.

Ungefär 3 000 dollar spenderades på systemet i år, vilket innebär att den fyraåriga summan uppgår till 20 000 dollar, säger Dave Becker, akademisk stol för smarta byggteknik och elektronikprogram. ‘Tidigare hade vi ett problem med ljud och väder. I år är det all ny hårdvara, konfigurationer och ledningar’, sa han.

Vi måttliga kommentarer. Vårt mål är att ge substantiv kommentar till en allmän läsare. Genom att granska inlagor ger vi ett utrymme där läsare kan dela intelligent och informerad kommentar som ökar kvaliteten på våra nyheter och information.

Medan de flesta kommentarer kommer att läggas ut om de är på ämnet och inte missbrukande, är moderativa beslut subjektiva. Vi kommer att göra dem så noggrant och konsekvent som vi kan. På grund av volymen av läsaren kommentarer kan vi inte granska enskilda modereringsbeslut med läsare.

Vi värdesätter tankeväckande kommentarer som representerar en rad synpunkter som gör deras punkt snabbt och artigt. Vi försöker skydda diskussioner från upprepade kommentarer, antingen av samma läsare eller olika läsare

Vi följer samma standard för smak som dagstidningen. Några saker vi inte tolererar: personliga attacker, obscenity, vulgarity, profanity (inklusive expletives och brev följt av bindestreck), kommersiell marknadsföring, impersonations, inkoherens, proselytizing och SHOUTING. Inte inkludera webbadresser till webbsidor.

Vi ändrar inte kommentarer. De är antingen godkända eller raderade. Vi förbehåller oss rätten att redigera en kommentar som är citerad eller utdragad i en artikel. I det här fallet kan vi fixa stavning och skiljetecken.

Vi välkomnar starka åsikter och kritik av vårt arbete, men vi vill inte att kommentarer kommer att försvagas med diskussioner om vår politik och vi kommer att mäta i enlighet med detta.

Vi uppskattar det när läsare och personer citerade i artiklar eller blogginlägg pekar på faktiska eller betonade fel och undersöker alla påståenden. Men dessa förslag bör skickas

via e-post. För att undvika att distrahera andra Gå Ner I Vikt På En Vecka läsare, har vi inte publicerat kommentarer som föreslår en korrigering. I stället kommer korrigeringar att göras i ett blogginlägg eller i en artikel.