Muskegon vinterparkeringsförbud startar fredag

MUSKEGON, MI Semester i Muskegon ger massor av snö, jubel och stadens oundvikliga vinterparkeringsförbud.

Muskegons vinterparkeringsförbud startar den 15 december och gäller till sista februari.

Alla fordon kan lagligt parkeras i en uppfart eller ett garage under förbudet. Fordon kan också parkeras på terrassen gräsområdet ligger mellan gatan och trottoaren.

Fordon är förbjudna att parkeras på trottoaren när som helst.

Muskegon polis planerar att placera röda ‘varning’ Viktminskning Tabletter taggar på fordon under hela semestern som ett tillstånd att påminna invånarna i förbudet. Muskegon Public Safety Director Jeff Lewis sa att dessa röda taggar inte är biljetter och har inga böter bifogade.

Efter semestern kommer polisen att utfärda parkeringsplatsöverträdelser på nivå 2 till fordon parkerade på stads- och stadsgator. Dessa biljetter har böter av:

$ 15 om betalas inom 14 dagar.

$ 30 om Gå Ner I Vikt Snabbt Piller betalas mellan 14 och 21 dagar.

$ 45 mellan 21 och 30 dagar.

$ 70 om betalas efter 30 dagar.

Muskegon polisen sa att officerare kan utfärda en biljett till ett fordon flera gånger på en kväll Gå Ner I Vikt Snabbt om fordonet inte flyttas. Tjänstemän drar inte fordon baserat på antal biljetter som utfärdas till ett enda fordon, och de använder inte fordonslås eller startanordningar.

I händelse av extremt väder kan staden förklara en snöfall. Under en nödsituation väder alla fordon och släpvagnar bort från stadsgatorna inom sex timmar efter deklarationen så att de kan rensas av snö och is.