myndigheter berättar pensionär brandman

HomenewsHeadlinesSuperior bill hörtarSean Duffy optimistiska Trump tariffer kommer att öka ekonominWisDOT hoppas att involvera allmänheten på planer för East Second StreetDNR tillkännager första staten älg jakt i norra Wisconsin detta fallAngel givare hjälpa överlägsen studentportsHeadlinesPrep Playoffs mars 14Onwudiegwu, Pedraines dubbla vinnare på Track O RamaYoung, Pearson heter alla tillstånd i hockeyPackers släppa Nelson, för att skriva GrahamSports Echoes 13: e mars uppehälleHeadlinesHopeful tecken på horisontenOpees erkänna goda gärningar och dåligaPeterson redo att tjäna hemstadVälj kärna för 9: e DistrictHope för framtida behov investeringar

Med Hibbings dödsfall har sex personer dödats i Minnesota-bränder sedan juldagen, vilket medfört antalet dödsfall i år till 63, mest på nästan 15 år.

Och med 10 brandrelaterade dödsfall hittills har denna december matchat Gå Ner ett Kilo I Veckan juli 2011 som den dödligaste enskilda månaden de senaste åren.

Döden i veckan var alla bostadsbränder i Hibbing, Lakeville och Marshall.

I Lakeville dödade en husbrand en människa tidigt tisdag morgon. att anmäla rök i enfamiljshuset på 18690 Jasmine Way.

Två personer gjorde det ur hemmet men en tredjedel dog inuti. Offret är Jon White, enligt en webbsida som begär pengar för att betala för hans begravning och andra utgifter.

I Marshall dog en person i en husbrand på måndag, juldagen.

Enligt Marshall Independent, är offret, som inte har identifierats, trodde att vara husägare.

Bränderna i Hibbing, Lakeville och Marshall fortsätter att undersökas.

I genomsnitt har 50 människor dött i Minnesota bränder varje år sedan 2012.

Förra året vid denna tid fanns det 42 branddöd. År Gå Ner ett Kilo I Veckan 2015 var det 57 dödsfall, det högsta antalet sedan 2002 när det fanns 64. Statens alla tider låga siffror var 35 år 2009 och den högsta var 134 år 1976.

Bara förra veckan, som gick in på julhelgen, varnade statens brandmarshalskontor om en 30 procent ökning av branddödsfallet i år jämfört med 2016.

Sedan 2012 har mars sett de mest branddödsfall i staten, följt av december.

De tre främsta orsakerna till bostadsbränder Gå Ner I Vikt På En Vecka i Minnesota är alla semesterklammer: matlagning, uppvärmning och öppna flammor, även om den främsta orsaken till dödliga bränder i staten är vårdslös rökning.