Mysteriet semester kommitté

Har du någonsin funnit dig själv undrar varför vi har en blåbärdag och vem ansvarar för att skapa den? Eller för den delen, varför har vi en senapsdag eller underklädd dag vem ansvarar för detta? Vem är denna mystery holiday committee, och var är deras huvudkontor? Tja, undra inte mer, för vi på Clog har alla svar utöver placeringen av deras huvudkontor, eftersom det är konfidentiellt.

Secret Holiday Committee, eller SHC, innehåller:

Sharon kommer från upstate New York och är mest känd för sin konsekventa närvaro vid block party cook outs. Hon förberedde sig alltid för rester, för att hon har den största samlingen av tupperware i grannskapet. Hennes mest kända bidrag till SHC är att du gör rätt dag, din Går Man Ner I Vikt dotter eller son till arbetsdag och bröddag

Kom ihåg bra gamla Kevin? Någonsin undrar var livet tog honom efter att han stod på scenen och spelade gitarr med sina bröder i några år? Tja, som någon respektabel ex-pojkbandsledamot, gick han till SHC. Dessutom behöver hon sin tid ifrån Andy nu när deras reality show med den blonda damen slutade Gå Ner I Vikt På En Vecka och de antog alla dessa ödlor. Seniorit slår hårt och hon är svårt att komma med några bra idéer. Som student är det här jobbet mer av en sida sak för henne. Trots att hon skulle gärna ta ett heltid erbjudande, eftersom arbetsmarknaden för en SHC-medlem inte ser bra ut.

Fru Claus går verkligen utöver att delta i SHC. Mellan kioskens verkstad medan han dricker eggnog med sina älvor och shoppar för att ha blush för att se till att hennes kinder är ständigt rosa, är fru Claus en upptagen kvinna. Lyckligtvis för vård och för någonting trevlig dag kan hon hantera allt Gå Ner I Vikt Snabbt Paul Blart kommer inte att stoppas av hans Segway-hastighet, han triumferar i sin nya karriär som självutnämnd vice VD för SHC. Han är särskilt stolt över sin tonhöjd för franskfriesdag. Han gör verkligen inga förslag till utskottet han bara sitter där med sitt skumma leende och hoppas att någon kommer att be att ta en bild med honom.

Där har du det: Secret Holiday Committee. Nästa gång du undrar varför alla firar en eventuellt falsk semester genom att skicka söta bilder och långa teckningar på Instagram, kommer du veta var den firandet härstammar.