Människor bröt ut efter Tom Brady kyssar 11

I en episod av hans Facebook-dokumentarserie, vs Time, kan New England Patriots quarterback Tom Brady ses kyssar sin 11-årige son på läpparna två gånger medan man får en massage och människor är verkligen brutna ut.

Jack Brady går in i rummet där hans pappa masseras och ställer en fråga om hans fantasieteam. Tom svarar genom att fråga Går Man Ner I Vikt sin son om en kyss i gengäld.

Jack är Tom äldsta son från en tidigare relation med skådespelerskan Bridget Moynahan. Han har två andra barn, Benjamin, 8 och Vivian, 5, med modell Gisele B

Quarterbacken, som söker sin sjätte NFL-titel med patriotten på Super Bowl LII på söndag, fick mycket negativ feedback på sociala Gå Ner ett Kilo I Veckan Gå Ner I Vikt Snabbt medier för videon.

Kanske gillar Brady bara att kyssa medlemmarna i hans familj.

Innan förra året Super Bowl tog Brady ett ögonblick för att dela en hyllning till sin mor som var för sjuk att delta i någon av hans spel den här säsongen men gjorde turen ut Houston för det stora spelet.

I det söta fotot står Brady med sin mor, Galynn Brady, som fick kyssar på båda kinderna från sin son, Tom Brady, och hennes man, Tom Brady Sr.