Heelys skor har hjul under sulornaHeelys skor tillverkar skor på hjul i skatestil från en ung publik. Jag kan få din barn att snabbt skicka fram i kvarteret i stående blommor eller med en vanlig eldillustration.

Med Brjan i Soliga KalifornienHeelys skor tillverkar skor för alla barn som vill komma fram lite snabbare och kanske genom ett annat tillfälle. Skorna har fräser med hjul under sulorna för att barnen ska kunna köra sig framåt. Det blir som en skateboard men som är snabbspänd under de egna skorna. Fretaget är amerikanskt med i Kalifornien. P soliga gator arbetade man fram en idé om hjul under skorna. Hjulen är vana vid att vara vanliga. Det är allt du vill ha Heelys fr den snygga designen med inspirerande produkter. Infr varje ny ssong tar fram en ny kollektion av lekfulla mnster som uppmanar till ett aktivt liv i rymden.

Heelys skor fr en fartfull dagTill utseende är Heelys barnskor och sportsko i skate model som finns i många snabba och mnsterkombinationer. Som nybrjare rekommenderas inte mer på tv-hjul, men ju mer du var och ju mer framsteg som du eller ditt barn gr, desto fler hjul kan du välja. Heelys Slash är en vit sportsko i tyg med svarta detaljer och rund svart skosnren. Modellen passar fr tjejer och killar som vill ha en avslappnad och sportig stil. Sulan has only one wheel and is very good if it’s the first time the child tries to ride a wheel under the shoes. Som alla modeller är hjulet avtagbart.

Sktsel av skornaHeelys skor är tillverkade i tyg och syntet. Ett bra tips är alltid att ha foten i en socka, d samlas svett och fukt i sockan och skorna hller sig frscha lngre. Det finns tunna sockor med en lg kant för de varma sommardagarna. Skulle skorna nd brja lukta illa gr det bra att tvtta dem i en tv eller i en rngott på 30 grader i maskinen. De kan vara frysa i ver natt. Rulla in them in a pair of plastic bags and put in the freezer and the smell is gone one day later. Blir skorna smutsiga av grs och lera gr det enkelt att torka bort med en fuktig trasa med lite diskmedel.

Heelys skor online på FootwayBilliga Heelys skor hittar du till din barn på Footway. Vi har låga priser tack vare en stor lagerhullning av hundratals olika märken. Fr en bra service har vi snabba leveranser och du är alltid fri frakt och fri retur. Dessutom erbjuder vi 180 dagars leverans på dina produkter utan att du kan göra det via oss. Det kan du lugnt prova skorna hemma.