Bass Pro Butiker som omvandlas till Santa’s Wonderland

Familjerna är inbjudna till Santa’s Wonderlands återkomst lördagen den 11 november i Bass Pro Shops, 951 E. Lewis och Clark Parkway, Clarksville. Santa s ankomst välkomnar familjer tillbaka till den massiva julbynsförvandlingen inuti Bass Pro Butikerna ligger landsomfattande till och med 24 december med gratis bilder med Santa och gratis familjesemester, inklusive hantverk, spel och semestermagi för hela familjen.

Varje år förvandlar Santa Wonderland Bass Pro Shops till en uppslukande semesterupplevelse med rustika julkabiner, semesterkaraktärer och levande älvor som ligger bland snötäckta kullar och upplysta julgranar. Julbyen erbjuder fjärrkontrollbilar, ett Lincoln Logs-byggområde, en laser arkad och skum leksak arkad. Familjer kan också spendera tid på aktivitetsbord där de kan skriva ett brev till Santa och göra juldekorationer och handgjorda hantverk för att ta hem, helt gratis.

Höjdpunkten i Bass Pro Shops Santa’s Wonderland är ett besök hos den stora killen själv. Familjer som besöker Santa Claus får ett gratis 4 x 6 studiokvalitetsfoto och en anpassad julvideo som delas online med familj och vänner. tid med det fria Bass Pass-systemet. Vid ankomst till butik, besök Bass Pass Ticket Depot som ligger vid entré av Santa’s Wonderland för att hämta ett tidsstämplat pass. Återvänd till att se Santa när den markeras på baspasset för att dela julen önskar och ta ett foto. Gratis Bass Pass-bokningar finns tillgängliga i butik med först till kvarn, weeknights har mest tillgänglighet.

Magiken börjar på lördag, november när kunderna kan hälsa på St Nick, njut av fria kakor, varm choklad och carols. Barnen är inbjudna att hjälpa Santa att tända butikens exteriör och julgran på deltagande platser. Santa s ankomst sammanfaller med Veteransdag och starten på ett semesterprogram där kunderna kan hjälpa till att stödja tjänstemän, militära familjer och veteraner genom ett donationsprogram som gynnar Förenta Tjänsteorganisationerna (USO) och AMVETS. Från 11 november till julafton kan kunderna runda upp sina inköpsköp och donera balansen.

Bass Pro Shops kommer att donera 100 procent av kundbidrag till USO Care Packages, som skickas direkt till aktiva servicemedlemmar utomlands, och AMVETS. Ansträngningarna är bara en del av Bass Pro Butiker ett stort engagemang för att stödja aktiv militär, veteraner och deras familjer, inklusive att anställa tusentals veteraner och erbjuda en månatlig militär / veteranrabatt.

Santa’s Wonderland timmar

BASKETBALL: New Albany går vidare till regionala finalen med 65 45 seger över SouthUPDATE: Polisuppehållet i Jeffersonville slutar med arrestPolice letar efter Clarksville man anklagad för djurbråkningPoll visar Watson med dubbelsiffrig ledning över CanonBOYS ‘BASKETBALL: Bulldogs förbereder sig för bekant fiende på regionalRare’ hästsko moln ‘fotograferade över NevadaPortage House s nya ägare revamping menyn, men att hålla foodie flairAmerican Smokehouse Stadium vinster sin fot i Jeffersonville