Beargrease Musher erbjuder speciell leverans av semesterbrev

HomenewsHeadlinesBygones för 15 mars 2018Text av regeringens Dayton slutliga tillstånd av staten adressAccess till drivrutin mobiltelefon ifråga efter 2016 krasch som dödade 2 Mounds View High girlsWoman dömd till 180 dagar i fängelse i YouTube stunt som dödade pojkvänDayton ser tillbaka, framåt i hans sista State of State talesportHeadlinesPrep playoff schedulePrep flickor basket: Grand Rapids går förbi Heliga AngelsCollege kvinnor basket: Gustafson, Lindstrom är Wisconsin nordliga stjärnorCollege män hockey: Bulldogs målvakt tränare Nicklin är mannen med den magiska touchHockey framtiden ser bra ut som ungdoms deltagande växer i ND, MinnesotafeaturesHeadlinesBrew Med ett besättning: Kvinnor spenderar dag att lära sig om hantverksölindustrinDave Hoops-kolonn: Blandning av öl kan vara konstnärlig och teknisk, eller smakfullt och roligtKonsert recension: Styx, REO Speedwagon, Don Felder drar av retro utan att vara reliker. Traditionellt överklagande: vid 100, tolv heliga Apostlarnas grekisk-ortodoxa kyrka är lika ortodox som någonsin, men inte som Grekisk Beverly Godfrey-kolumn: Fortfarande i mina komfortzonoutdoorsHeadlinesMinnesota man och fru Pat och Nicole Reeve förfölja framgång i utomhus TVMN DNR Weekly Report Wisconsin tillkännager först klara älgjaktBeargrease-mästare Ryan Redington faller ut av IditarodSnowmobiles, walleyes och liv av fisk på Lake of the WoodscommunityHeadlinesFaces för 11 mars 2018Petsar i veckan för 13 mars 2018Grandma Brag BookMentor DuluthYour SportsFew människor tyckte om en bättre 2016 17 än.

Hon stormade New York Citys förlagsverksamhet och fick status som en feministisk iconoclast med sin bok, ‘Welcome to the Goddamn Ice Cube.’

Hon förhöjde sin hundsport med sina varma och insiktsfulla sociala medier.

Hon pressade sin röst vidare in i den man dominerade världen av utomhus äventyr skrivning genom att bli en stapel bidragare till Outside tidningen.

Och nu som Braverman tågar för sin första fulla John Beargrease Sled Dog Marathon, vill hon bära dina semesterbrev. För gratis bra, priset på porto.

‘Beargrease är en av många raser som körs på gamla postleveranser,’ sa 29-årige Braverman. ‘Det är vanligt förekommande i hundsling, ett av de sätt som det användes och utvecklades, var som ett system för att leverera post till isolerade norra samhällen.’

Braverman bor och tränar fem timmar från Duluth i Mountain, Wis., Nordväst om Green Bay där hon delar BraverMountain Mushing-föreningen med sin man, Quince Mountain och 21 exuberande Alaskan huskies.

Den här semesterperioden Braverman som fullföljde 2016 Beargrease mittdistanslöpningen, kommer att ta semesterbrev med henne på hennes dagliga maratonutbildning med hundarna innan de släpper upp bokstäverna på det lokala postkontoret 2 mil från hemmet. Hittills bär hon mer än 200 bokstäver.

Användare ombeds att skicka sina stämplade kort i ett paket eller en låda. Innan hon mailar dem, stämplar Braverman de enskilda bokstäverna med en silhuettbild av hennes hund Refried, en av en grupp hundar paret namnges efter bönor. Mottagare hälsas med ett kuvert som lyder: ‘Detta brev bärdes av hundsläde.’

‘Jag’ liknade det här för att be din granne att släppa av dina kort eller ett företag som hyr en kurir för att släppa ut posten, ‘sade den amerikanska posttjänsten, talesman Peter Nowacki.’ Det Blair gör detta för att förbereda sig för Beargrease tävling som minns en legendarisk postkörning är ganska cool. ‘

För Braverman kom tanken i två delar: 1) hon hade redan den traditionella stämpeln, som hon bläckar sedan pundar på kort som hon skickar till ekonomiska boosters och well wishers av kenneln, och 2) hon ville vägleda hundslinga tillbaka mot en mer gynnsamt ljus efter en säsong av kontrovers.